Pan-Fried Farina
Pan-Fried Farina ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar, sare, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Farina nu e doar pentru micul dejun!, Farina Cu Caise Și Migdale Rețetă, și Scorțișoară Afine Farina Briose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cratiță medie; aduceți la foc mic. (Nu fierbeți.) Adăugați treptat farina, amestecând constant. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați 3/4 cană brânză și muștar, amestecând până se topește brânza.
Adăugați înlocuitor de ou și sare; amestecați bine cu un tel de sârmă.
Întindeți amestecul farina într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză peste amestecul farina.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până la setare. Acoperiți și răciți.
Scoateți farina din farfurie și tăiați-o în 8 pătrate. Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați 4 pătrate farina. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu pătratele farina rămase.
Serviți farina cu salsa fără sare, dacă doriți.