Pan De Queso (pâine cu brânză în stil columbian)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pan De Queso (pâine cu brânză în stil columbian). Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. 1001 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, laptele cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mote de Queso (brânză columbiană și supă de Ignam), Pandebono (pâine cu brânză columbiană), și Almojcurbanas (Pâine Cu Brânză Columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se dizolvă praful de copt în 1/2 cană de lapte cald, se adaugă 1 lingură de făină și zahărul. Se amestecă până se combină bine. Puneți deoparte pentru 5 minutes.In un castron mediu,
Adăugați restul de lapte, unt și amestecați bine.
Adăugați oul, făina, sarea, brânza și folosind mâinile amestecați bine. Acoperiți cu plastic și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 40 până la 50 de minute.Împărțiți amestecul în 12 porții de dimensiuni egale, modelându-le în bile sau formă de gogoașă. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de aproximativ 25 până la 30 de minute sau până devin aurii deasupra.