Pan con Tomate (pâine prăjită în stil spaniol cu roșii)
Această rețetă vegană servește 4 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, piper serrano chile, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cod în stil spaniol în bulion de roșii, Cod în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii, și Chiftele de miel în stil spaniol cu sos picant de roșii.
Instrucțiuni
Reglați suportul pentru broiler la 6 inci sub element și preîncălziți broilerul la maxim timp de 10 minute înainte de gătit.
Tăiați capătul tulpinii roșiei.
Așezați o răzătoare de cutie peste un castron mare, apoi radeți partea tăiată a roșiei pe cele mai mari găuri ale răzătoarei de cutie. Aruncați pielea de roșii rămasă. Radeți ardeiul serrano peste cele mai mari găuri și în pulpa de roșii.
Se amestecă roșia și serrano până se combină bine. Pune deoparte.
Tăiați fiecare dintre bucățile de baghetă în jumătate transversal pentru a produce 8 bucăți totale de pâine.
Ungeți părțile tăiate ale pâinii cu uleiul de măsline, rezervând orice ulei de măsline suplimentar.
Așezați pâinea sub broiler doar până când este prăjită, 1 până la 2 minute.
Scoateți pâinea din broiler. În timp ce pâinea este încă caldă, frecați fiecare bucată de pâine cu partea tăiată a jumătăților de usturoi. Folosind o lingură, distribuiți uniform amestecul de roșii peste fiecare dintre bucățile de pâine.
Stropiți cu uleiul de măsline rezervat, apoi presărați sare de mare.