Pan Bagnat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție conține 457 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, cimbru, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Pan Bagnat, Pan Bagnat, și Pan Bagnat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente și 1 linguriță de suc de lămâie într-un robot de bucătărie; pulsează până se face piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați ulei de măsline și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Combinați tonul și inimile de anghinare într-un castron mediu. Se amestecă piperul negru măcinat și sucul de lămâie rămas; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Inimi De Anghinare
Suc De Lămâie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați baghetele pe jumătate pe lungime; rupeți aproximativ două treimi din interiorul moale. (Rezervați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare.) Împărțiți uniform amestecul de ton, amestecul de măsline, feliile de roșii, feliile de ou și feniculul printre baghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Roșii
Baguette
Fenicul
Pâine
Măsline
Ton
Ouă
5
Se presară cu piper negru grosier, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
6
Înfășurați sandvișurile în folie de plastic și așezați-le pe o foaie de copt. Acoperiți cu o a doua foaie de copt și cântăriți cu conserve sau alte articole grele. Se răcește 4 ore, întorcându-se o dată.