Palmieri De Cacao
Cacao Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, foietaj, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 425 grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Se pulsează untul, 3 linguri de zahăr, pudra de cacao, pesmetul, gălbenușul de ou, scorțișoara și făina într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Întindeți restul de 1 cană de zahăr pe o suprafață curată. Desfaceți patiseria cu puf și așezați-o deasupra zahărului, apăsând ușor pentru a acoperi. Întoarceți și acoperiți cealaltă parte, apoi întindeți foaia într-un pătrat de 13 inci.
Aruncați movile din amestecul de cacao pe patiseria de puf și întindeți-le într-un strat subțire și uniform. Folosind degetele, rotiți 1 parte a patiseriei în centru, apoi rotiți partea opusă în centru pentru a o întâlni. Tăiați capetele scurte cu un cuțit. (Dacă aluatul laminat este moale, dați-l la frigider până când este ferm.)
Tăiați ruloul de aluat transversal în bucăți groase de 1/2 inci și aranjați partea tăiată în jos, la aproximativ 2 inci distanță, pe foile de copt pregătite.
Coaceți până la auriu și crocant pe fund, 4 până la 6 minute; întoarceți cu o spatulă subțire, comutați poziția tigăilor și continuați să coaceți până la auriu pe cealaltă parte, încă 4 până la 6 minute.
Lăsați să se răcească 1 minut pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Fotografie de Andrew Purcell