Paletas de PL 8tano Rostizado
Paletas de PL Rostizado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de banane, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aguají (Caldo Rústico de Plátano), Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano), și Chipsuri De Pătlagină (Tostones De Platano) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați bananele (cu pielea încă aprinsă) în folie individual. Prăjiți până când sunt fierte și moi (folosiți clești pentru a testa), aproximativ 30 de minute pentru banane și 40 de minute pentru pătlagine.
Lăsați să stea doar până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Puneți carnea într-un castron, aruncați cojile și zdrobiți ușor carnea cu o furculiță.
Adăugați zahărul brun și zahărul granulat și amestecați până când zaharurile s-au dizolvat.
Puneți amestecul de banane într-un blender.
Adăugați laptele, smântâna, vanilia, sucul de lămâie, scorțișoara, sarea și romul și amestecați până se omogenizează.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se dă la frigider până se răcește complet.
Dacă utilizați matrițe convenționale, împărțiți amestecul între matrițe, fixați capacul și înghețați până la solid, aproximativ 5 ore. Dacă folosiți pahare sau alte forme neconvenționale, înghețați până când PoP-urile încep să se fixeze (1 1/2 până la 2 ore), apoi introduceți Bețișoarele și înghețați până se solidifică, 4 până la 5 ore. Dacă utilizați un aparat de gheață instant, urmați instrucțiunile producătorului.
Retipărit cu permisiunea de la Paletas, rețete autentice pentru POP-uri de gheață mexicane, gheață rasă și Aguas Frescas, copyright circulator201