Paletas de Coco Fresco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Paletas de Coco Fresco. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară mexicană, lichior de nucă de cocos, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Paletas de Aguacate Y Coco (Popsicles de avocado și nucă de cocos), Popsicles de nucă de cocos în stil columbian (Paletas de Coco), și Paletas de Coco con Bocadillo (Popsicles cu pastă de nucă de cocos și Guava).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați nuca de cocos pe un prosop cu ochii în sus. Perforați fiecare ochi cu o șurubelniță sau un pic de gheață, apoi goliți apa de nucă de cocos. (Strecurați-l și rezervați-l pentru o altă utilizare sau savurați-l singur ca băutură rece.) Scoateți cât mai mult lichid posibil întorcând nuca de cocos cu susul în jos și agitând-o.
Puneți nuca de cocos pe o foaie de copt cu margini și coaceți până începe să crape, 30 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Puneți nuca de cocos pe un prosop și folosiți marginea inferioară (nonsharp) a unui cuțit sau a unui ciocan pentru a o atinge de jur împrejur și a vă ajuta să o deschideți.
Îndepărtați coaja maro exterioară cu mâinile, apoi folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea subțire maro.
Tăiați nuca de cocos curățată în bucăți și tăiați-o folosind o răzătoare de mână sau un robot de bucătărie. Dacă doriți panglici de nucă de cocos în interiorul paletelor, folosiți un cojitor de legume pentru a tăia câteva fâșii subțiri de nucă de cocos prăjită înainte de a o mărunți.
Așezați fâșiile într-un castron și aruncați cu sarea. Lucrând în loturi, amestecați nuca de cocos cu apa fierbinte până când este cât mai netedă posibil, apoi strecurați-o printr-o strecurătoare sau sită căptușită cu pânză de brânză. Strângeți pânza de brânză pentru a extrage cât mai mult suc posibil și aruncați orice nucă de cocos rămasă.
Puneți lichidul strecurat într-o cratiță mare, apoi amestecați laptele, zahărul și scorțișoara și aduceți la foc mic la foc mediu. Coborâți focul și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 15 minute. Rețineți că dulceața se va diminua pe măsură ce amestecul se răcește, gustați și adăugați mai mult zahăr dacă doriți.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Se amestecă romul.
Dacă utilizați matrițe convenționale, împărțiți amestecul între matrițe, fixați capacul și înghețați până la solid, aproximativ 5 ore. (Dacă ați creat panglici de nucă de cocos, adăugați-le în forme înainte de a adăuga lichidul.) Dacă folosiți pahare sau alte forme neconvenționale, înghețați până când PoP-urile încep să se fixeze (1 1/2 până la 2 ore), apoi introduceți Bețișoarele și înghețați până se solidifică, 4 până la 5 ore. Dacă utilizați un aparat de gheață instant, urmați instrucțiunile producătorului.
Retipărit cu permisiunea de la Paletas, rețete autentice pentru POP-uri de gheață mexicane, gheață rasă și Aguas Frescas, copyright circulator201