Paleo Crock Pot muschiulet de porc cu mere și miere

Paleo Crock Pot muschiulet de porc cu mere și miere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Filetul de porc Paleo Crock Pot cu mere și miere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crock Oală muschiulet de porc cu mere & varză acră, Crock Oală muschiulet de porc cu mere și cartofi dulci, și Filet de porc cu mere.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Uco Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Revista