Paillard de pui cu sos de Curry

Paillard de pui cu sos de Curry
Reteta de pui Paillard cu sos de Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 24 minute. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 744 calorii, 44G de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pudră ușoară de curry, sare și piper, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până marmeladă ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați curry de pui andhra - kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), Friptură de pui prăjită cu sos de curry Redeye, și Paillard De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare piept de pui, dar nu până la capăt prin carne și deschideți pieptul în sus; lăsați ușor și aplatizați pentru a forma tăieturi mari, foarte subțiri. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
2
Combinați usturoiul, coaja, sucul, tarhonul și uleiul de măsline extravirgin într-un vas superficial și întoarceți puiul pentru a acoperi uniform în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
SucSuc
3
Se lasă la marinat 15 minute.
4
Încălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. (Alternativ, puiul poate fi gătit 1 la un moment dat într-o tigaie mare.) Agitați excesul de marinadă de pe pui și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte până când este gătit și ușor rumenit. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
5
Între timp, încălziți o tigaie mică sau o oală la foc mediu, topiți untul și adăugați șalotul; gatiti usor 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se presară cu pudra de curry și se amestecă; bateți făina și gătiți încă 1 minut. Apoi amestecați în bulion și aduceți la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați mazărea și fierbeți în sos timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MazăreMazăre
8
Puneți sosul în bazine mici pe un platou și acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
9
Se servește cu salata de citrice alături sau deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Prăjiți ușor semințele de floarea soarelui și susan cu nucile de pin în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Combinați șalotul, conservele sau mierea, Dijonul, sucul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
MiereMiere
SucSuc
12
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin pentru a se emulsiona și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Combinați salata cu secțiunile de tarhon, portocale și grapefruit, îmbrăcați-vă cu semințele și îmbrăcați-vă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
TarhonTarhon
Salată VerdeSalată Verde
PortocaliuPortocaliu
SemințeSemințe

Ingrediente

2capeteSalată Bibb, curățată și uscată și sfâșiatăSalată Bibb, curățată și uscată și sfâșiată22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire11 lingură de oregano uscatpudră ușoară de currypudră ușoară de curry1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăinăfăină2crenguțetarhon proaspăt, frunze tocatetarhon proaspăt, frunze tocate4crenguțetarhon proaspăt, frunze dezbrăcate și tocate aproximativtarhon proaspăt, frunze dezbrăcate și tocate aproximativ12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, ras sau tocatusturoi, ras sau tocat1micigrapefruit roșu rubiniu, decojit și secțiuni îndepărtate cu un cuțit de decojit (suprem)grapefruit roșu rubiniu, decojit și secțiuni îndepărtate cu un cuțit de decojit (suprem)1Suc de lămâieSuc de lămâie1Suc de portocaleSuc de portocale1Oreos dublu umplutnonpareils argintiinonpareils argintii2Bucăți de caramele Heath Barconserve de caise sau marmeladă sau miere de bună calitateconserve de caise sau marmeladă sau miere de bună calitate1buric portocaliu, decojit și secțiuni îndepărtate cu un cuțit de decojit (suprem)buric portocaliu, decojit și secțiuni îndepărtate cu un cuțit de decojit (suprem)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin11 lingură de oregano uscatsuc de lămâie sau portocalesuc de lămâie sau portocale1Oreos dublu umplutcoaja de portocalacoaja de portocala591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre verde congelatămazăre verde congelată32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-124creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley5 uncii de ceață tocată5 uncii de ceață tocată1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt11 lingură de oregano uscatceapă eșalotă rasăceapă eșalotă rasă680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpiept de pui dezosat, fără pielepiept de pui dezosat, fără piele32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysemințe de floarea soareluisemințe de floarea soarelui22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de vin alboțet de vin alb

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca vinuri Fram Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateGreu
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista