Reteta de pui Paillard cu sos de Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 24 minute. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 744 calorii, 44G de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pudră ușoară de curry, sare și piper, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până marmeladă ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați curry de pui andhra - kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), Friptură de pui prăjită cu sos de curry Redeye, și Paillard De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare piept de pui, dar nu până la capăt prin carne și deschideți pieptul în sus; lăsați ușor și aplatizați pentru a forma tăieturi mari, foarte subțiri. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Pui
Carne
2
Combinați usturoiul, coaja, sucul, tarhonul și uleiul de măsline extravirgin într-un vas superficial și întoarceți puiul pentru a acoperi uniform în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Tarhon
Pui întreg
Usturoi
Suc
3
Se lasă la marinat 15 minute.
4
Încălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. (Alternativ, puiul poate fi gătit 1 la un moment dat într-o tigaie mare.) Agitați excesul de marinadă de pe pui și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte până când este gătit și ușor rumenit. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Tigaie
5
Între timp, încălziți o tigaie mică sau o oală la foc mediu, topiți untul și adăugați șalotul; gatiti usor 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se presară cu pudra de curry și se amestecă; bateți făina și gătiți încă 1 minut. Apoi amestecați în bulion și aduceți la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați mazărea și fierbeți în sos timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Mazăre
8
Puneți sosul în bazine mici pe un platou și acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
9
Se servește cu salata de citrice alături sau deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Prăjiți ușor semințele de floarea soarelui și susan cu nucile de pin în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Nuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Combinați șalotul, conservele sau mierea, Dijonul, sucul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Ceapă Eșalotă
Oțet
Miere
Suc
12
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin pentru a se emulsiona și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Combinați salata cu secțiunile de tarhon, portocale și grapefruit, îmbrăcați-vă cu semințele și îmbrăcați-vă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca vinuri Fram Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.