Paie și fân Alfredo cu sparanghel prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați paie și fân Alfredo cu sparanghel prăjit. Acest curs principal are 366 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paștele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă de cartofi de paie (cartofi de paie de rozmarin din aprilie cu Lem, Fettuccine Alfredo cu sparanghel, și Sparanghelul lui Mike Alfredo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele patru ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; gătiți 3 minute sau până când amestecul se fierbe, amestecând constant. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza. Acoperă.
Așezați sparanghelul pe tigaia cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 10 minute sau până se rumenesc, amestecând o dată.
Gatiti ambele paste conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine.
Puneți pastele și sparanghelul într-un castron mare.
Adăugați amestecul de brânză, aruncând bine.
Adăugați ulei de trufe și piper; aruncați ușor.