Paie De Miere De Migdale
Paie de migdale-miere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 20. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale, spălare de ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui-paie de Chili verde cu Jalapeno-miere Dip, Tort De Migdale Cu Miere, și Bara De Putere Cu Miere De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Făinați o suprafață de lucru și un sucitor. Puneți aluatul foietaj pe suprafață, presărați ușor cu făină și întindeți-l într-un dreptunghi de aproximativ 8 in. de 12 în. și 1/8 în. gros. Aranjați produsele de patiserie astfel încât să fie orizontale și să tăiați marginile uniforme.
Stropiți sau lingurați 1/4 cană de miere uniform pe întreaga patiserie (nu întindeți) și presărați jumătate de patiserie cu 1/4 cană de migdale. Îndoiți jumătate de miere peste migdale, ca și cum ați închide o carte.
Presărați blatul de patiserie cu făină și rulați înapoi într-un dreptunghi de aproximativ 2/3 din dimensiunea celui cu care ați început.
Stropiți sau lingurați încă 1/4 cană de miere peste întreaga patiserie, presărați jumătate cu încă 1/4 cană de migdale tocate foarte fin și împăturiți jumătate cu miere.
Rulați cu știftul de câteva ori pentru a sigila.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați patiseria pe lungime în 1/3-in.- benzi largi. Răsuciți fiecare bandă lejer de câteva ori și puneți-o pe o foaie de copt unsă (împingeți capetele pe foaie pentru a împiedica paiul să nu se răsucească; este posibil să aveți nevoie de 2 foi). Puneți paiele în congelator timp de 20 de minute, astfel încât să se întărească, apoi tamponați ușor vârfurile de benzi cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr.
Coaceți paiele până se rumenesc mediu, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 1 minut, apoi slăbiți ușor din foaie cu spatula.
Se servește cald sau rece.