Paie de brânză în pesto
Paiele cu brânză în pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de aperitive. O porție conține 136 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă are 40 de porții. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Dacă ai la îndemână pesto, ou, parmezan și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Rețete similare includ cremă de brânză cu roșii uscate la soare și aluat cu pesto , pizza cu smochine și brânză de capră cu pesto și pizza cu brânză de capră cu pesto .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Combinați crema de brânză, parmezanul, oul și 1/4 linguriță de sare într-un bol mic; amestecați bine. Puneți compoziția într-o pungă resigilabilă; tăiați colțul pentru a face o deschidere cu diametrul de 1/4 inch.
Desfaceți teancul de foi filo pe o suprafață curată. Lucrând rapid pentru a împiedica uscarea aluatului, ungeți foaia de deasupra cu unt topit, apoi întindeți umplutura de brânză de-a lungul marginii lungi a aluatului până la 1,5 cm de capete. Îndoiți capetele peste umplutură, apoi rulați aluatul pentru a forma un pai.
Așezați pe o tavă de copt; repetați cu foile filo rămase și amestecul de brânză.
Coaceți până se rumenește, 10-12 minute.
Serviți paiele cu brânză cu pesto.
Fotografie de Mark Peterson