Paie de brânză în pesto

Paie de brânză în pesto
Paiele cu brânză în pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de aperitive. O porție conține 136 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă are 40 de porții. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Dacă ai la îndemână pesto, ou, parmezan și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Rețete similare includ cremă de brânză cu roșii uscate la soare și aluat cu pesto , pizza cu smochine și brânză de capră cu pesto și pizza cu brânză de capră cu pesto .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Combinați crema de brânză, parmezanul, oul și 1/4 linguriță de sare într-un bol mic; amestecați bine. Puneți compoziția într-o pungă resigilabilă; tăiați colțul pentru a face o deschidere cu diametrul de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Desfaceți teancul de foi filo pe o suprafață curată. Lucrând rapid pentru a împiedica uscarea aluatului, ungeți foaia de deasupra cu unt topit, apoi întindeți umplutura de brânză de-a lungul marginii lungi a aluatului până la 1,5 cm de capete. Îndoiți capetele peste umplutură, apoi rulați aluatul pentru a forma un pai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
4
Așezați pe o tavă de copt; repetați cu foile filo rămase și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți până se rumenește, 10-12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Serviți paiele cu brânză cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Fotografie de Mark Peterson
DificultateExpert
Gata În37 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista