Paella de legume ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paella Vegetală, Paella Vegetală, și Paella Vegetală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Flaco Tempranillo. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.