Rețeta Paella Valencia ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Pentru $ 8.44 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1208 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de pui, apă, șofran și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paella Valencia, pentru Valencia Vin d ' Orange, și Caș Portocaliu Valencian.
Instrucțiuni
1
Pentru a face Paella Valencia: Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. Într-o tigaie rece, adăugați ulei, scoici, chorizo și pui. Acoperiți și așezați la foc mare până când scoicile pop, adăugați usturoiul, fructele de mare rămase și legumele. Degajează cu vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Usturoi Goya®
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați orezul și baza de paella, dați la fiert și puneți-l în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 17 minute pentru a găti și a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți untul în cratiță la foc mediu-mare. Când maro deschis și spumos se adaugă ceapa și se sotează până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orez, frunze de dafin și lămâie și gătiți, amestecând continuu timp de 5 minute pentru a colora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Goya®
3
Adăugați sare și vin alb, aduceți la fierbere și continuați să amestecați. Adăugați treptat apă, 1 cană la un moment dat în timp ce amestecați, până când orezul produce un terci cremos, dar foarte "Al dente" consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Cereale Calde
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Încălziți uleiul într-o oală de stoc, când fumați, adăugați usturoi și ghimbir. Prăjiți ușor, adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați șofranul și ardeiul și gătiți încă 5 minute, adăugați vin, roșii și suc, sare, ardei prăjiți și stoc. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe 30 de minute, se condimentează și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
șofran
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire