Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr

Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr
Rețeta Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 743 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei prăjiți din borcan, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Paella Rapidă De Pui Cu Mazăre De Zahăr, Paella rapidă de pui cu mazăre de zahăr, și Se prăjește carnea de porc cu sparanghel și mazăre de zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Aduceți 4 1/2 căni de bulion la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați coji de creveți rezervate; fierbeți 10 minute. Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; adăugați șofran și lăsați deoparte 5 minute să se absoarbă. Se strecoară vinul infuzat cu șofran într-o cană de măsurare de 8 căni. Se strecoară în bulion de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați suficient bulion de pui pentru a măsura 5 căni de amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Încălziți uleiul într-o oală largă mare (cel puțin 3 inci adâncime) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se adaugă chorizo și saut până se rumenesc ușor, rupându-se în bucăți de 1/2 inch cu partea de lingură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
8
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu și saut până când ceapa este ușor moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați usturoiul și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați roșii și ardei. Saut până când roșiile sunt moi și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
TomateTomate
11
Se amestecă boia și sarea, apoi orezul. (Sparanghelul, amestecul de bulion și amestecul de orez pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
12
Lăsați fiecare să stea la temperatura camerei.)
13
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se adaugă amestecul de bulion în amestecul de orez și se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim și fierbeți 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
15
Scoateți oala de pe foc. Împrăștiați creveții. Puneți scoici și midii în amestec de orez, cu balamale în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
16
Puneți oala în cuptor și coaceți paella, neacoperită, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Presărați mazăre și sparanghel peste. Continuați să coaceți până când bulionul este absorbit, orezul este fraged, iar scoicile și midiile se deschid, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MidiiMidii
BulionBulion
ScoiciScoici
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Transferați oala pe suprafața de lucru. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
19
Transferați paella într-un vas mare de mică adâncime.
20
Se ornează cu pene de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista