Paella cu fructe de mare cu Edamame ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 372 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, orez cu bob scurt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, încălziți bulionul; opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Addsaffron; lasa sa stea. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiulpeste foc mediu. Gatiti ceapa si ardeii grasi,acoperiti, amestecand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adaugaroșii, usturoi, cimbru,sare și piper; gătiți, amestecând, până când lichidul s-a redus aproape complet, 3 minute. Se amestecă orezul; gatiti, amestecand,1 minut.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este CVNE Seleccion de fincas Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.