Paella Cu Fructe De Mare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paellan cu fructe de mare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 449 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, creveți jumbo în scoici, orez convertit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați orice midii și scoici sparte sau deschise (moarte). Frecați midiile și scoicile rămase în apă rece, îndepărtând orice lipitori cu un cuțit plictisitor.
Scoateți barba din midii.
Așezați midii și scoici într-un recipient mare. Acoperiți cu apă rece. Agitați apa cu mâna pentru a îndepărta nisipul; apoi scurgeți și aruncați apa. Repetați de mai multe ori până când apa curge limpede; scurgere.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1/2 cană din bulionul de pui neacoperit la 15 până la 20 de secunde sau până când este fierbinte.
Așezați șofranul în bulion fierbinte de pui; se lasă să se odihnească aproximativ 5 minute sau până când lichidul devine galben închis. Puneți deoparte; nu aruncați șofranul.
În tigaie de paella de 14 inci sau cuptor olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul si orezul in ulei 1-2 minute sau pana cand ceapa este moale.
Adăugați creveți, midii, scoici, mazăre, pătrunjel, restul de bulion de pui, sare și bulion infuzat cu șofran.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia cu folie. Acoperiți folia cu un prosop umed, asigurându-vă că nu există margini de prosop atârnate peste părțile laterale ale tigaiei. Gatiti 20-25 de minute sau pana cand lichidul este absorbit, scoicile si midiile sunt deschise, crevetii sunt roz si orezul este fiert.
Scoateți scoici sau midii nedeschise și aruncați.
Se ornează cu ardei prăjiți.