Paella Cu Fructe De Mare

Paella Cu Fructe De Mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paellan cu fructe de mare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 449 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, creveți jumbo în scoici, orez convertit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați orice midii și scoici sparte sau deschise (moarte). Frecați midiile și scoicile rămase în apă rece, îndepărtând orice lipitori cu un cuțit plictisitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Scoateți barba din midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
3
Așezați midii și scoici într-un recipient mare. Acoperiți cu apă rece. Agitați apa cu mâna pentru a îndepărta nisipul; apoi scurgeți și aruncați apa. Repetați de mai multe ori până când apa curge limpede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ScoiciScoici
ApăApă
4
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1/2 cană din bulionul de pui neacoperit la 15 până la 20 de secunde sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Așezați șofranul în bulion fierbinte de pui; se lasă să se odihnească aproximativ 5 minute sau până când lichidul devine galben închis. Puneți deoparte; nu aruncați șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
șofranșofran
6
În tigaie de paella de 14 inci sau cuptor olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul si orezul in ulei 1-2 minute sau pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
7
Adăugați creveți, midii, scoici, mazăre, pătrunjel, restul de bulion de pui, sare și bulion infuzat cu șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
MazăreMazăre
SareSare
8
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia cu folie. Acoperiți folia cu un prosop umed, asigurându-vă că nu există margini de prosop atârnate peste părțile laterale ale tigaiei. Gatiti 20-25 de minute sau pana cand lichidul este absorbit, scoicile si midiile sunt deschise, crevetii sunt roz si orezul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Scoateți scoici sau midii nedeschise și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ScoiciScoici
10
Se ornează cu ardei prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Flaco Tempranillo. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista