Pad Thai cu creveți
Pad Thai cu creveți este un fel principal Asiatic. Această rețetă servește 2 și costă 2,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 744 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 220 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de pește, ulei vegetal, ouă și pene de var. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Cum Se Face Pad Thai (Vegetarian Pad Thai ), Pad Phai (alias Pad Thai Pie), și Vegan Pad Thai cu sos de arahide thailandez.
Instrucțiuni
Fierbeți tăiței în apă sărată timp de 3 minute până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți în apă rece. Pentru a face sosul, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mic.
Încălziți un wok cu jumătate de ulei.
Adăugați creveții și ceapa de primăvară și gătiți, amestecând rapid, timp de 1 min sau până când creveții devin roz. Împingeți în lateral și adăugați uleiul rămas.
Adăugați oul și lăsați să stea 30 de secunde, apoi amestecați până la fiert.
Adăugați tăiței și sosul și gătiți, amestecând continuu, timp de 3 minute sau până când totul este fierbinte.
Serviți tăiței cu alunele și coriandrul presărate deasupra și pene de var pentru stoarcere.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Pad Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.