Pad Thai
Pad Thai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 525 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de pește, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței de orez în apă rece timp de 30 până la 50 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți untul într-un wok sau o tigaie mare și grea.
Se sotează puiul până se rumeneste.
Scoateți și puneți deoparte.
Încălziți uleiul în wok la foc mediu-mare. Crăpați ouăle în ulei fierbinte și gătiți până când sunt ferme. Se amestecă puiul și se gătește 5 minute.
Adăugați tăiței înmuiați și oțet, sos de pește, zahăr și ardei roșu. Reglați condimentele după gust.
Se amestecă în timp ce se gătește, până când tăiței sunt fragede.
Adăugați muguri de fasole și amestecați timp de 3 minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.