Reteta pad de legume Thai ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 452 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, tăiței de orez, frunze de cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pad Thai Zoodles, Vegetarian Pad Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați tăiței cu băț de orez în apă călduță timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Scoateți-le pe o placă de tăiere și tăiați-le în bucăți de 4 inci, apoi puneți-le într-o strecurătoare pentru a lăsa toată apa să se scurgă și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Înveliți fundul unei tigaie cu omletă cu o cantitate mică de ulei și turnați excesul. Bateți ouăle împreună și adăugați în tigaie formând un strat subțire și gătiți așa cum ați face o omletă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se scoate de pe foc și se toacă oul fiert aproximativ și se lasă deoparte, păstrând cald până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-un wok sau o tigaie mare și adăugați usturoi, ceapă și ardei roșii și verzi și gătiți timp de 2 minute. Pe rând, adăugați arahidele măcinate, sosul de pește, sosul de soia, zahărul și pudra de piper, amestecând amestecul tot timpul. (Notă: pui, creveți sau tofu pot fi adăugate la acest fel de mâncare în stadiul de sote.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați tăiței și asigurați-vă că amestecați! Taiteii tind să ardă dacă nu sunt agitați continuu. Verificați dacă gustul vasului este potrivit pentru dvs., dacă nu, apoi adăugați fie sos de pește, fie sos de soia (atât sărat), fie zahăr (dulce). (Aici intră în joc o chestiune de preferință.) Pentru a servi, așezați amestecul de tăiței pe o farfurie, acoperiți cu ou fiert și garnisiți cu varză de fasole, arahide și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.