Pachetele elvețiene de pui
Pachetele elvețiene de pui este un fel principal care servește 12. Pentru 2,25 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 1265 de calorii. Mergeți la magazin și luați sare, ceapă, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Încercați pachetele de chard elvețiene, pachetele elvețiene de carne și pachetele de carne de vită simplă și sparanghel fript elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și ciupercile în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Adăugați puiul, ardeii, muștarul și condimentele; căldură prin.
Se ia de pe foc; se amestecă cu brânză.
Aplatizați fiecare rolă într-un 5-inch. cerc.
Puneți 1/4 cană amestec de pui în centrul a șase cercuri.
Ungeți marginile cu apă; deasupra cu cercuri rămase. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Se pune pe foi de copt unse; se unge cu unt.
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Tăiați mănunchiurile în jumătate pentru a servi.