Pachete elegante de pui umplute și sparanghel
Elegant umplute pui și sparanghel pachete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 743 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, slănină, pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Rețete similare includ Pui Sparanghel Pachete, Pachete de pui și sparanghel, și Brânză de pui și sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas mic de copt cu spray de gătit și dați deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti timp de 1 minut.
Adăugați țelina, morcovul și ciupercile; gătiți până când legumele s-au înmuiat. Se amestecă pâinea de porumb și parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi dă deoparte.
Așezați pieptul de pui plat pe o suprafață de lucru. Creați un buzunar în fiecare sân folosind un cuțit pentru a face o tăietură orizontală pe o parte; asigurându-vă că nu tăiați până la capăt. Umpleți sânii cu suficient amestec de pâine de porumb pentru a-i face destul de plini.
Se presară cu sare și piper, apoi se pune în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus în centrul umpluturii citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 45 de minute.
În timp ce puiul gătește, împărțiți sulițele de sparanghel în două porții de 6 bucăți și înfășurați fiecare pachet cu o felie de slănină.
Așezați într-un vas de copt superficial și coaceți împreună cu puiul în ultimele 20 de minute. Sparanghelul trebuie să fie moale, iar slănina crocantă când este gata.
Pentru a servi, feliați sânii pe diagonală în felii de 1/4 inci. Ventilați feliile într-o formă de jumătate de lună pe o parte a farfuriei și așezați un pachet de sparanghel pe cealaltă.