Pachetele de pui și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 197 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pachete De Sparanghel De Pui, Pachete de pui cu brânză și sparanghel, și Pachete De Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Aplatizați pieptul de pui la 1/2 inch. Înfășurați fiecare în jurul a cinci sulițe de sparanghel; fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Margherita® Capicola
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați uleiul, sucul de lămâie și condimentele; se toarnă peste mănunchiuri. Acoperiți vârfurile de sparanghel cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se acoperă și se coace la 350 la 15 minute. Descoperi; se presara cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți cu 12-15 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz și sparanghelul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți mănunchiurile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
7
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează; se amestecă sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți scobitorii.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)