Pachete de pergament de Halibut cu orez de nucă de cocos-migdale

Pachete de pergament de Halibut cu orez de nucă de cocos-migdale
Pachetele de pergament Halibut cu orez de nucă de cocos-migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 443 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $7.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, orez basmati, pastă de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pachete Asiatice De Halibut Și Orez Brun, Rețetă De Pachete Asiatice De Halibut Și Orez Brun, și Halibut în pergament.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, bateți pasta de curry, adăugând treptat lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați 1/2 cană de sos într-un alt bol; puneți bolurile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Prăjiți migdalele într-o cratiță mică la foc mediu până devin aurii, 3 minute. Se amestecă orezul, 1/2 cană sos rezervată, 1/2 cană apă, nuca de cocos și 1/2 linguriță. sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când orezul este fraged, 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Condimentați halibutul cu restul de 1/4 linguriță. sare și piper în timp ce orezul gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PiperPiper
OrezOrez
SareSare
6
Tăiați 4 bucăți de pergament, fiecare 12 pe 14 in. Puneți un file în centrul fiecăruia, apoi acoperiți sparanghelul și mazărea deasupra (unele se pot rostogoli). Pentru fiecare pachet, aduceți 2 laturi opuse ale pergamentului peste ingrediente și pliați de mai multe ori pentru a sigila. Aduceți alte părți în sus și pliați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MazăreMazăre
RolaRola
7
Așezați pachetele, cu părțile pliate în sus, pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până când peștele este doar opac (împingeți cu un cuțit ascuțit pentru a verifica), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Cuptor cu microunde rămas 1/4 cană sos să se încălzească. Împărțiți orezul în 4 farfurii și acoperiți fiecare cu pește și legume dintr-un pachet, aruncând lichid suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
PeștePește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
10
Stropiți sosul peste vase și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SosSos
11
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
12
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista