Pachete De Legume De Primăvară

Pachete De Legume De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pachetele de legume de primăvară. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ardei gras, ardei gras, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pachete De Legume, Pachete de legume cu tarhon-baie de citrice, și Minestrone De Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ambele capete ale cepei; tăiați blaturile verzi în 7-in. lungimi. Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați blaturi de ceapă; se fierbe 1 minut sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scurgeți și așezați imediat blaturile de ceapă în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se scurge și se usucă. Se toacă porții albe de ceapă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Împărțiți sparanghelul, ardeii și morcovii în 12 pachete. Completați fiecare cu o crenguță de cimbru. Legați fiecare pachet cu un blat de ceapă albit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Într-o tigaie mare, combinați vinul, ceapa tocată și mănunchiurile de legume. Aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 5-7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si lichidul se reduce cu doua treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Îndepărtați cu grijă mănunchiurile cu o lingură cu fante pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați untul în tigaie, gătiți și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Serviți cu pachete.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista