Pachete de Halibut, salată și tapenadă la grătar

Pachete de Halibut, salată și tapenadă la grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și condiment întreg 30? Pachetele de Halibut, salată și Tapenade la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 243 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de halibut, tapenadă de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut La Grătar Cu Fenicul Și Tapenadă De Măsline Verzi, Halibut la grătar cu fenicul și tapenadă de măsline verzi, și Pachete De Salată Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu (aproximativ 375). Gatiti frunzele de salata 2 sau 3 odata intr-o oala cu apa clocotita pana cand coastele sunt flexibile, 1 1/2 pana la 3 minute; după cum ați făcut, transferați într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați frunzele plate cu părțile netede în sus pe prosoapele de bucătărie și uscați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
3
Întindeți cele mai mari 8 frunze cu tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Tăiați peștele în 8 bucăți, fiecare aproximativ 2 1/2 in. lat; setați 1 la baza fiecărei frunze. Dacă frunza nu este suficient de mare pentru a închide peștele, suprapuneți frunza cu alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
PeștePește
5
Rulați fiecare pachet de la bază, pliant în lateral (crăpați ușor coastele de salată, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
BazaBaza
CoasteCoaste
RolaRola
6
Ungeți pachetele cu ulei. Aruncați orice frunze suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Grătar, întorcându-se o dată, până când peștele este doar opac, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Se servește cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista