Pachete De Cookie-Uri De Crăciun

Pachete De Cookie-Uri De Crăciun
Pachetele de Cookie-uri de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de extract de migdale, făină, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Pachete De Cookie-Uri De Crăciun, Pachete Cookie De Vacanță, și Crăciun într-un Cookie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați zahărul pudră, untul, vanilia, extractul de migdale și oul cu lingura. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru. Capac; refrigerați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Ungeți ușor foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Rulați jumătate de aluat la un moment dat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați în pătrate de 2 inci.
5
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Decorați blaturile fiecărui pachet cu glazuri pentru a forma panglică și arc; aranjați cu bomboane și presărați cu sclipici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista