Pachete De Burgeri Vegetarieni La Grătar
Grilled Veggie Burger pachete este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de burgeri vegetarieni, ceapă, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Pachete De Folie De Burger Veggie La Grătar, Pachete de Burger la grătar și folie vegetală, și Pachete de folie pentru burgeri și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Pulverizați jumătate dintr-o parte a patru foi de 18x12 inci de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit.
Se amestecă ciupercile, fasolea verde, fâșiile de ardei gras, ceapa și sosul de grătar.
Așezați amestecul de legume pe partea pulverizată a foilor de folie. Se acoperă cu chiftele de burger. Îndoiți folia peste chiftele și legume, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetele de 4 până la 6 inci de la foc mediu 20 până la 25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați pachetele pe farfurii; desfaceți folia.