Pachet De Folie De Pește Mexican La Grătar

Pachetul de folie de pește Mexican la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână capere, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Folie-Pack pește Florentin pentru două, Folie-Pack Pește Florentin, și Pachet de folie gratinată cu șuncă și cartofi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Dacă fileurile de pește sunt mari, tăiați în 6 bucăți de servire.
Puneți peștele într-o pungă din folie de aluminiu rezistentă.
Se amestecă măsline, capere, roșii, ceapă și usturoi; lingură peste pește.
Stropiți cu suc de lămâie.
Se presară sare și piper. Dublu-ori capătul deschis al sacului.
Acoperiți și puneți punga la grătar la 5 până la 6 inci de la foc mediu aproximativ 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Așezați punga pe farfuria de servire.
Tăiați X mare în partea de sus a pachetului; pliați folia înapoi.
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.