Paalu Mithai (Lapte Dulce)

Paalu Mithai (Lapte Dulce)
Paalu Mithai (lapte dulce) este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 433 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Un amestec de caju, făină de semolă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați {Milk Bar Luni} Dulce Porumb Cereale Lapte Ice Cream Pie, Vafe Cu Lapte Dulce, și Lapte Dulce Vafe De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți ghee-ul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu; prăjiți caju în ghee până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Răzuiește pe o tăietură pentru a se răci, lăsând o parte din ghee în tigaie și întoarce tigaia în aragaz. Când cajuii sunt răcoroși, tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Amestecați laptele, zahărul și făina de semolă în ghee-ul rămas în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul devine foarte gros, 30 până la 45 de minute. Se amestecă cardamomul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GheeGhee
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ungeți ușor un platou cu margini.
4
Se toarnă amestecul de lapte pe platoul pregătit și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Presărați cajuele tocate peste amestec. Scor mithai în pătrate și se lasă să se răcească complet înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista