Oyster Beignets
Oyster Beignets este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de scufundare, stridii, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Beignets De Stridii Cu Velut De Măcriș 4, John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, și Beignets.
Instrucțiuni
Scurgeți stridiile, rezervând 1/2 cană de lichior de stridii. Tăiați gros stridiile; pus deoparte.
Combinați făina și coaja de lămâie într-un castron mic.
Combinați lichiorul de stridii rezervat, laptele și untul într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând până când untul se topește.
Adăugați amestecul de făină dintr-o dată, bătând energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei.
Adăugați ouă, câte 1, bătând energic cu o lingură de lemn după fiecare adăugare până se omogenizează. Îndoiți stridiile și arpagicul.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 37
Aruncați amestecul de stridii îngrămădind linguri în ulei. Se prăjesc, în loturi, 2 până la 3 minute sau până devin aurii.
Scurgeți pe rafturi de sârmă.
Se servește imediat cu sos de scufundare a Caperelor.