Ovăz Apple Crisp
Oat Apple Crisp durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 533 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, bicarbonat de sodiu, amestec de prăjituri și scorțișoară măcinată. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6236 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vechi De Modă Ovăz Nuci Apple Crisp, Simplu Ovăz & Pecan Afine Clare, și Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz.
Instrucțiuni
Așezați merele într-un 2-1/2 qt uns. vas de copt superficial. Într-un castron mic, combinați zahărul, făina, scorțișoara și sarea; se presară peste mere.
Stropiți cu apă. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ovăzul, untul, zahărul brun, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când merele sunt fragede și toppingul este maro auriu.
Se servește cald cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.