Ouăle lui Weidmann Benedict

Ouăle lui Weidmann Benedict
Ouăle lui Weidmann Benedict este un lactate gratuit masa de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ouă fierte, șuncă, inele de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți jumătățile de brioșă până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Așezați felii de șuncă și roșii pe grătar la 4 inci de cărbuni medii; grătați 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Puneți 1 felie de șuncă și 1 felie de roșii pe fiecare jumătate de brioșă. Se acoperă fiecare cu un ou fiert și se acoperă cu sos Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Garnisiți cu inele de ardei verde; presărați cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista