Ouă în Purgatoriu cu inimi de anghinare, cartofi și capere

Ouă în Purgatoriu cu inimi de anghinare, cartofi și capere este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 438 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, cartofi cu coajă albă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ouă În Purgatoriu Cu Inimi De Anghinare, Cartofi Și Capere, Cambulă Cu Inimi De Anghinare De Primăvară Și Capere, și Salată de cartofi cu capere, măsline Kalamatan și inimi de anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată, ardeiul tăiat și ardeiul roșu zdrobit; stropiți ușor cu sare kosher grosieră și saut până când ceapa este fragedă și maro aurie,aproximativ 10 minute.
Adăugați anghinare șiusturoi tocat; se amestecă 1 minut. Se amestecă în cubulețeroșii cu suc și se aduce la fierbere.Reduceți căldura; acoperiți tigaia și simmer15 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Între timp, gătiți cartofii în micicratiță cu apă sărată clocotită doarpână la licitație, aproximativ 8 minute.
Adăugațicartofi și capere la tomate-anghinaresos; acoperiți și fierbeți 5 minute. Sezonpentru a gusta cu sare grosieră și pepper.DO înainte: sosul de tomate-anghinare poate fifăcut până la 6 ore înainte. Se răcește ușor, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți sosulînainte de a continua.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se toarnă sos de roșii-anghinare în vas de copt de sticlă de 13 x 9 x 2 inci. Folosind spatele lingurii, Faceți 8 adâncituri distanțate uniform în saucefor pentru a ține ouăle. Crăpați 1 ou în fiecare indentare în sos (unele dintre ouă se pot alătura ușor în pete).
Coaceți până laalbușurile de ou și gălbenușurile sunt setate ușor, 12 până la16 minute. Scoateți cu grijă vasul de coptdin cuptor; presărați parmezan ras și serviți.