Ouă în coșuri

Ouă în coșuri
Ouăle din coșuri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 324 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, unt, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ouă În Coșuri De Pâine, Brânză de capră și ouă în coșuri de slănină, și Ouă coapte în coșuri crocante de Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: Jumbo dimensiuni 6-Cupa muffin tin
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un robot de bucătărie echipat cu atașamentul pentru răzătoare, împingeți bucăți de cartof prin jgheab pentru a grăta. Odată ce toți cartofii sunt rase, puneți-i într-o bucată de pânză de brânză sau un prosop de bucătărie curat și stoarceți pentru a îndepărta umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
RăzătoareRăzătoare
5
Adăugați cartofii într-un castron mare, amestecați untul topit și condimentați bine cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Pulverizați ușor cositorul de brioșă cu spray de gătit antiaderent. Apăsați cartofii rași uniform în cupele de brioșă, fiind siguri că cartofii urcă pe laturi și un strat subțire și acoperă fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
7
Coaceți până când marginile superioare devin maro auriu deschis și cartofii sunt fierți, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, într-un castron mic aruncați împreună prosciutto cu sirop de arțar și câteva măcinări de piper negru proaspăt măcinat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Scoateți cartofii din cuptor și spargeți ușor un ou în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți până când albușurile de ou se fixează, dar gălbenușul rămâne curgător, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor și puneți cuptorul la fiert. Topim ouăle cu brânză rasă și punem prosciutto de arțar pe o altă tavă de foi. Se fierb ambele până se topește brânza, iar prosciutto se prăjește ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
ChipsChips
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Acoperiți ouăle cu prosciutto crocant și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista