Ouă în coșuri
Ouăle din coșuri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 324 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, unt, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ouă În Coșuri De Pâine, Brânză de capră și ouă în coșuri de slănină, și Ouă coapte în coșuri crocante de Prosciutto.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: Jumbo dimensiuni 6-Cupa muffin tin
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un robot de bucătărie echipat cu atașamentul pentru răzătoare, împingeți bucăți de cartof prin jgheab pentru a grăta. Odată ce toți cartofii sunt rase, puneți-i într-o bucată de pânză de brânză sau un prosop de bucătărie curat și stoarceți pentru a îndepărta umezeala.
Adăugați cartofii într-un castron mare, amestecați untul topit și condimentați bine cu sare și piper, după gust.
Pulverizați ușor cositorul de brioșă cu spray de gătit antiaderent. Apăsați cartofii rași uniform în cupele de brioșă, fiind siguri că cartofii urcă pe laturi și un strat subțire și acoperă fundul.
Coaceți până când marginile superioare devin maro auriu deschis și cartofii sunt fierți, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Între timp, într-un castron mic aruncați împreună prosciutto cu sirop de arțar și câteva măcinări de piper negru proaspăt măcinat. Pune deoparte.
Scoateți cartofii din cuptor și spargeți ușor un ou în fiecare ceașcă.
Coaceți până când albușurile de ou se fixează, dar gălbenușul rămâne curgător, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor și puneți cuptorul la fiert. Topim ouăle cu brânză rasă și punem prosciutto de arțar pe o altă tavă de foi. Se fierb ambele până se topește brânza, iar prosciutto se prăjește ușor, aproximativ 1 minut.
Acoperiți ouăle cu prosciutto crocant și serviți imediat.