Ouă verzi și șuncă
Reteta ouă verzi și șuncă pot fi făcute în aproximativ 33 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 436 calorii. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte, tarhon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Ouă verzi și ouă devilate cu șuncă, Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice, și Ouă verzi și șuncă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți 2 ouă într-o cratiță, acoperiți cu apă și dați la fiert. Gatiti 8-10 minute. Se răcește într-un castron cu apă cu gheață. Cojiți ouăle, apoi separați albușurile și tocați-le. Puneți gălbenușurile într-un castron, apoi bateți în 2 linguri de apă caldă, lichidul de murat și muștarul. Bateți treptat uleiul de măsline.
Adăugați 2 linguri pătrunjel, arpagic, tarhon, albușuri, murături, 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Combinați făina, restul de 6 linguri de pătrunjel și un vârf de piper într-un vas superficial. Într-un alt fel de mâncare, bateți oul rămas cu laptele. Înmuiați fiecare bucată de șuncă în făină pentru a acoperi ambele părți, apoi înmuiați în amestecul de lapte și înmuiați din nou în amestecul de făină.
Încălziți 1/8 inch de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sfârâit. Se prăjește șunca în loturi până devine aurie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Prăjiți caperele în tigaie până când sunt crocante, aproximativ 1 minut.
Presărați fripturile de șuncă cu caperele și serviți amestecul de ouă pe lateral pentru a lingura deasupra.
Fotografie de Antonis Achilleos