Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouă verzi și șuncă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, căței de usturoi, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola cu șuncă și fasole verde, Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte moi ouă, Vanill, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Se fierbe 2 minute sau până când blaturile sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Scoateți din cuptor. Întoarceți feliile; puneți deoparte pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Combinați înlocuitorul de ou, busuiocul, laptele, sarea, piperul și oul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Piper
Busuioc
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoi și pancetta; saut 3 minute sau până când pancetta începe să crisp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi
7
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gatiti 2 minute sau doar pana se seteaza, amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Împărțiți uniform amestecul de ouă peste feliile de pâine. Top amestec de ou cu roșii, și se presară cu brânză. Se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.