Ouă verzi diabolice și șuncă
Ouă verzi diabolice și șuncă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 87 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă ați achiziționat pesto de busuioc, ceapă verde, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă Diabolice, Ouă Diabolice, și Ouă Delicioase Diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ouăle pe lungime și transferați gălbenușurile într-un bol de amestecare.Puneți jumătățile de albuș de ou pe un platou, acoperiți și dați-le la frigider.
Cu o furculiță, zdrobiți gălbenușurile până la o consistență netedă.
Adăugați maioneza, muștarul, usturoiul și pesto-ul și amestecați până se omogenizează. (Puteți face acest lucru și folosind un mixer electric cu un accesoriu pentru bici.) Se amestecă ceapa verde. Gustați amestecul de ouă și adăugați puțină sare dacă este necesar; pestos diferă în ceea ce privește conținutul de sare.
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea simplu sau mare, apoi introduceți amestecul uniform în jumătățile de albuș de ou. Sau umpleți ouăle cu o lingură, împărțind umplutura uniform.
Pentru a face toppingul, într-un castron mic, amestecați prosciutto și busuioc.
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți fiecare jumătate de ou cu aproximativ 1 linguriță de amestec.
De la D ' Lish Deviled Ouă de către Kathy Casey, (c) Circulator2013 Andrews McMeel Publishing, LLC