Ouă Ușor Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouăle coapte ușor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $1.11 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, smântână grea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă Ușor Coapte La Cuptor, ouă coapte rapide și ușoare din sud-vest, și Ouă La Cuptor Cu Foietaj Ușor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti feliile de sunca intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte (pentru a elimina excesul de apa).
Transferați pe o farfurie; pus deoparte.
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați roșiile și usturoiul; saut 3 minute sau până când roșiile sunt fragede.
Adăugați kale și gătiți 1 minut sau până se ofilesc.
Așezați șunca în funduri de 4 (6 uncii) ramekine ușor unse. Se acoperă uniform cu amestec de kale. Rupeți 1 ou în fiecare fel de mâncare; acoperiți fiecare ou cu 1 lingură de smântână și presărați sare și piper.
Așezați ramekins pe o foaie de copt și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când ouăle sunt setate.