Ouă Umplute Dublu
Ouă dublu umplute este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 60 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, garnisiți: crenguțe de mărar, fulgi instant de cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Negrese Duble Umplute, Smochine Umplute Cu Nuci Duble, și Cartofi Umpluți Dublu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile. Procesați gălbenușurile, maioneza și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Lingura de umplere în albușuri de ou. Acoperiți și răciți până la 8 ore.
Ouă umplute cu slănină: se amestecă 2/3 cană (8 felii) slănină gătită mărunțită, 3 linguri de gust de murături și 1/4 cană de arpagic proaspăt tocat în amestec de ouă. Procedați conform instrucțiunilor.
Ouă umplute cu creveți: amestecați 3/4 lire creveți, fierte și tocate; 2 linguri hrean preparat; și 6 cepe verzi, tocate, în amestec de ouă. Procedați conform instrucțiunilor.