Ouăle umplute cu somon afumat și Caviar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 210 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.62 pe portie. Un amestec de arpagic suplimentar, crenguțe de ierburi, somon afumat la rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Umplute Cu Somon Afumat, Ouă umplute cu somon afumat și brânză de ierburi, și Somon Afumat, Caviar Și Crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu margini cu prosoape de hârtie. Amestecați 3 linguri de arpagic, ulei și suc de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Arpagic
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Bol
2
Se amestecă în somon afumat. Îndoiți în caviar. Se toacă 4 gălbenușuri de ou (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și se amestecă în amestecul de somon. Condimentează după gust cu piper negru măcinat. Gramada 1 amestec Generos lingura de somon în cavitatea de fiecare jumătate alb-ou. Aranjați ouăle pe foaia pregătită. Acoperiți cu plastic; la frigider până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Somon Afumat
Gălbenuș De Ou
Caviar
Somon
Ouă
3
Așezați ouăle pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se presară cu arpagic suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
5
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de ierburi.