Ouă umplute cu somon afumat și Caviar
Ouăle umplute cu somon afumat și Caviar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 210 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.62 pe portie. Un amestec de arpagic suplimentar, crenguțe de ierburi, somon afumat la rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Umplute Cu Somon Afumat, Ouă umplute cu somon afumat și brânză de ierburi, și Somon Afumat, Caviar Și Crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu margini cu prosoape de hârtie. Amestecați 3 linguri de arpagic, ulei și suc de lămâie într-un castron mediu.
Se amestecă în somon afumat. Îndoiți în caviar. Se toacă 4 gălbenușuri de ou (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și se amestecă în amestecul de somon. Condimentează după gust cu piper negru măcinat. Gramada 1 amestec Generos lingura de somon în cavitatea de fiecare jumătate alb-ou. Aranjați ouăle pe foaia pregătită. Acoperiți cu plastic; la frigider până la 8 ore.
Se presară cu arpagic suplimentar.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de ierburi.