Ouă umplute cu Caviar: Yaitsa Farshirovanniye Krasnoy Ikroy
Ouă umplute cu Caviar: Yaitsa Farshirovanniye Krasnoy Ikroy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți caviar de somon, arpagic, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă umplute cu somon afumat și Caviar, Ouă De Caviar, și Ouă cu Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți gălbenușurile din ouă și puneți-le într-un castron. Mash gălbenușurile cu o furculiță.
Adăugați Creme fraiche, arpagic și suc de lămâie în gălbenușuri și condimentați foarte ușor cu sare.
Se amestecă până când ingredientele sunt bine amestecate.
Puneți amestecul de gălbenuș înapoi în alb și acoperiți cu o linguriță de caviar. La frigider timp de 1 oră.
Aranjați frunzele de salată, garnisiți fiecare ou cu o crenguță mică de pătrunjel și serviți.