Ouă umplute cu bacon și balsamic
Dacă aveți aproximativ 30 de minute la dispoziție în bucătărie, ouăle umplute cu bacon și balsamic ar putea fi o rețetă grozavă , fără gluten și fără lactate . Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 81 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 24 de persoane. Nu multor persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. 2 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, fâșii de bacon, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 34% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și ouăle umplute cu bacon și ceapă verde, ouăle umplute Blasian's și ouăle umplute cu crab .
Instrucțiuni
Tăiați ouăle în jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile; puneți albușurile deoparte. Într-un castron mic, pasați gălbenușurile.
Adăugați maioneza, baconul, ceapa, oțetul, zahărul, țelina, sarea și piperul; amestecați bine.
Umpleți sau puneți cu poșul în albușuri. Dați la frigider până la servire.