Ouă Umplute Caesar
Ouăle umplute Caesar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pastă de hamsie, frunze de salată română, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caesar-Ouă Umplute, Caesar-ouă umplute, și Caesar Salata Deviled Ouă.
Instrucțiuni
Tăiați capetele rotunjite de grăsime de pe ouă și scoateți gălbenușurile într-un castron. Așezați albușurile fierte în poziție verticală în cutia de ouă. Dacă preferați să serviți ouăle pe un platou, tăiați o bucată mică de ou de pe capetele ascuțite, astfel încât acestea să stea în poziție verticală.
Rupeți puțin gălbenușurile de ou folosind o furculiță. Radeți usturoiul direct peste bol, apoi adăugați pasta de hamsii, Parmigiano, mayo, Worcestershire, suc de lămâie, piper și jumătate din salata tocată mărunt. Se pasează până se omogenizează și se verifică condimentele.
Umpleți albușurile de ou, umplându-le puțin.
Se ornează cu restul de salată tocată mărunt.