Ouă sărate cu mazăre și ceapă eșalotă
Ouă sărate cu mazăre și eșalotă este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, mazăre, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mazăre cu ceapă eșalotă și Pancetta, Mazăre Cu Pancettan Și Ceapă Eșalotă, și Mazăre Bătută Și Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați șobolani și gătiți 3 până la 4 minute.
Bateti ouale cu sare si piper si combinati cu ceapa, apoi amestecati branza si mazarea, gatiti 3-4 minute pana cand ouale se intaresc, dar nu sunt inca uscate.