Ouă Părăsite
Ouăle părăsite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 171 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ouă Părăsite, Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, și Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte ouă, Vanill.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Rupeți ouăle, câte 1 pe rând, într-o farfurie superficială acoperită cu spray de gătit.
Combinați roșiile și busuiocul. Topiți fiecare ou cu 1/4 cană amestec de roșii.
Combinați laptele, sarea și piperul; lingură 2 linguri amestec de lapte peste amestecul de roșii.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ouăle sunt setate.
Se servește cu brioșe englezești.
Notă: ouăle pot fi, de asemenea, coapte individual. Rupeți 1 ou în fiecare dintre cele 6 (6 uncii) cupe de cremă acoperite cu spray de gătit. Se acoperă cu amestecuri de roșii și lapte și brânză conform instrucțiunilor din rețetă.
Așezați căni pe o foaie de copt și coaceți conform instrucțiunilor.