Ouă prăjitebile de plante: Polpette di Melanzane necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 615 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 3,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de aproximativ pesmet tăiat, ouă, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Rețete similare sunt Polpette Di Melanzane (bile de vinete prăjite), Polpette Di Melanzane Cu Sugo Di Pomodoro, și Polpette di melanzane (chiftele de vinete).
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați bucățile de vinete și reveniți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când bucățile de vinete sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Scurgeți bucățile de vinete pe prosoape de hârtie. Faceți găuri în carne cu o furculiță și stoarceți excesul de lichid, câteva bucăți la un moment dat, între 2 prosoape de hârtie curate. Tăiați aproximativ vinetele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați vinetele calde într-un castron cu 2 ouă, brânza rasă, pătrunjelul, coacăzele, nucile de pin și 3/4 cană din firimiturile de pâine. Amestecul rezultat trebuie să fie umed, dar nu umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați mai multe pesmet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Bateți restul de 2 ouă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și sare, după gust. Formați amestecul de vinete în bile mici de aproximativ 1 1/4 inci în diametru (ca o minge de golf). Înveliți fiecare bol cu oul și apoi rulați bila în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Lăsați bilele pâine să se odihnească timp de 10 minute înainte de prăjire.
9
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 365 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi de 6, prăjiți bilele de vinete până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor bilele în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, scoateți bilele finite și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Într-o cratiță de 12 inci adăugați sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
12
Puneți bilele de vinete în sos și adăugați chilele proaspete. La foc mediu-mic, fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ușor ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Se presară cu blaturile de fenicul și se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
14
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
15
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
16
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
17
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe