Ouă prăjitebile de plante: Polpette di Melanzane necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 615 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 3,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de aproximativ pesmet tăiat, ouă, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Rețete similare sunt Polpette Di Melanzane (bile de vinete prăjite), Polpette Di Melanzane Cu Sugo Di Pomodoro, și Polpette di melanzane (chiftele de vinete).
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bucățile de vinete și reveniți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când bucățile de vinete sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Scurgeți bucățile de vinete pe prosoape de hârtie. Faceți găuri în carne cu o furculiță și stoarceți excesul de lichid, câteva bucăți la un moment dat, între 2 prosoape de hârtie curate. Tăiați aproximativ vinetele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Așezați vinetele calde într-un castron cu 2 ouă, brânza rasă, pătrunjelul, coacăzele, nucile de pin și 3/4 cană din firimiturile de pâine. Amestecul rezultat trebuie să fie umed, dar nu umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați mai multe pesmet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Bateți restul de 2 ouă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și sare, după gust. Formați amestecul de vinete în bile mici de aproximativ 1 1/4 inci în diametru (ca o minge de golf). Înveliți fiecare bol cu oul și apoi rulați bila în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Lăsați bilele pâine să se odihnească timp de 10 minute înainte de prăjire.
9
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 365 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi de 6, prăjiți bilele de vinete până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor bilele în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, scoateți bilele finite și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Într-o cratiță de 12 inci adăugați sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Puneți bilele de vinete în sos și adăugați chilele proaspete. La foc mediu-mic, fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ușor ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Se presară cu blaturile de fenicul și se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
14
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
15
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
16
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
17
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.