Ouă pocate în sos de roșii cu naut și Feta
Ouăle poșate în sos de roșii cu năut și Feta ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 462 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână năut, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Ouă pocate în sos de roșii cu naut și Feta, Ouă Pocate În Sos De Roșii Cu Naut Și Feta, și Nutriție în ouă și pentru ouă Pocate în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la căldură medie-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapele arkulos; gatiti,amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale,aproximativ 8 minute.
Adăugați naut,boia de ardei și chimen și gătiți timp de 2 minute mai mult.
Adăugați roșiile zdrobite și sucurile lor.Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe,amestecând ocazional, până când sosulse îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Presărați fetaevenly peste sos. Crăpați ouăle pe rândși așezați peste sos, distanțându-vă uniform.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când albul este doar setat, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 5-8 minute.
Se ornează cu pătrunjel și coriandru.
Se servește cu pita pentru scufundare.
Per porție: 358 calorii, 22 g grăsimi, 22 g carbohidrați