Ouă Pocate Veggie
Veggie ouă Pocate este un fără gluten, fără lactate și primal mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sparanghel, morcovi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), Nutriție în ouă și pentru ouă Pocate în sos de roșii, și Legume prăjite și cartofi pentru copii cu un ou Pocat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați sparanghelul, morcovii și sosul de spaghete; gatiti la foc mediu pana cand legumele sunt moi. Puteți adăuga puțină apă dacă este necesar.
Împingeți legumele în partea laterală a tigaiei pentru a crea patru spații pentru ouă. Crăpați ouăle direct în găuri, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Gatiti pana cand ouale sunt gata, dar galbenusul este inca moale. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se ia de pe foc și se servește imediat.