Ouă pocate pe fund de anghinare cu cremă de trufe albe și ciuperci
Ouă poșate pe fund de anghinare cu cremă de trufe albe și ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 513 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cremino, piper, ulei de trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă pocate pe un pat de ciuperci prăjite și pâine albă de țară, Ouă Pocate Cu Trufe Și Pâine Prăjită, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză).
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie într-un castron cu apă rece, apoi aruncați aceeași jumătate în apă.
Tăiați tulpina de 1 anghinare, apoi tăiați 1/4 inch de la capătul tulpinii pentru a expune miezul interior. Tăiați părțile laterale ale tulpinii până la miezul interior palid, apoi frecați cu altă jumătate de lămâie. Aruncați tulpina în apă acidulată.
Tăiați centimetrul superior din aceeași anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Tăiați frunzele galbene la 1/2 inch deasupra vârfului fundului de anghinare cu un cuțit ascuțit și tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu un cuțit ascuțit. Frecați fundul de anghinare peste tot cu aceeași jumătate de lămâie, apoi aruncați anghinarea în apă acidulată.
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Puneți 2 litri de apă într-o oală de 4 litri și amestecați în făină.
Bateți în ulei, sare și lingura rămasă suc de lămâie și aduceți la foc mic.
Adăugați fundurile și tulpinile de anghinare și fierbeți, parțial acoperite, până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Îndepărtați anghinarea cu o lingură cu fante (lăsați apa de gătit în oală), apoi tăiați o felie de 1/4 inch din fiecare fund (rezervând garnituri), astfel încât anghinarea să stea în poziție verticală. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți toate frunzele interioare ascuțite și îndepărtați sufocarea fuzzy. Întoarceți anghinarea în apă pentru a vă încălzi.
Tăiați garniturile și tulpinile rezervate în felii subțiri pentru sos.
Felii subțiri de ciuperci.
Combinați smântâna, ciupercile, brânza și 1/2 linguriță de sare kosher într-o cratiță mică și grea și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat și redus la aproximativ 1 cană, aproximativ 10 minute. Se amestecă uleiul de trufe, piperul, sarea după gust și bucățile de anghinare feliate. Păstrați sosul cald.
Unt de jos a unei cratițe grele de 2 litri și se adaugă 1 1/4 inch apă.
Adăugați oțet și aduceți la foc mic. Rupeți 1 ou într-o cană și glisați în apă. Repetați cu ouăle rămase, distanțându-le și braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Transferați ouăle fierte cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și condimentați cu sare și piper.
Scurgeți fundul de anghinare și puneți câte 1 ou în fiecare.
Transferați în farfurii și sos de lingură peste și în jurul ouălor.
* Servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare — nu complet gătite-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs. Căutați ouă pasteurizate în coajă. * Fundurile și tulpinile de anghinare pot fi gătite cu 1 zi înainte.
Se toarnă jumătate din apa de gătit și se înlocuiește cu apă rece (pentru a opri anghinarea să mai gătească), apoi se răcește anghinarea în aceeași apă, neacoperită. Reîncălziți în apă înainte de servire.