Ouă pocate pe fund de anghinare cu cremă de trufe albe și ciuperci

Ouă pocate pe fund de anghinare cu cremă de trufe albe și ciuperci
Ouă poșate pe fund de anghinare cu cremă de trufe albe și ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 513 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cremino, piper, ulei de trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă pocate pe un pat de ciuperci prăjite și pâine albă de țară, Ouă Pocate Cu Trufe Și Pâine Prăjită, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză).

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie într-un castron cu apă rece, apoi aruncați aceeași jumătate în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpina de 1 anghinare, apoi tăiați 1/4 inch de la capătul tulpinii pentru a expune miezul interior. Tăiați părțile laterale ale tulpinii până la miezul interior palid, apoi frecați cu altă jumătate de lămâie. Aruncați tulpina în apă acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Tăiați centimetrul superior din aceeași anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4
Tăiați frunzele galbene la 1/2 inch deasupra vârfului fundului de anghinare cu un cuțit ascuțit și tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu un cuțit ascuțit. Frecați fundul de anghinare peste tot cu aceeași jumătate de lămâie, apoi aruncați anghinarea în apă acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
BazaBaza
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Puneți 2 litri de apă într-o oală de 4 litri și amestecați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți în ulei, sare și lingura rămasă suc de lămâie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați fundurile și tulpinile de anghinare și fierbeți, parțial acoperite, până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
9
Îndepărtați anghinarea cu o lingură cu fante (lăsați apa de gătit în oală), apoi tăiați o felie de 1/4 inch din fiecare fund (rezervând garnituri), astfel încât anghinarea să stea în poziție verticală. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți toate frunzele interioare ascuțite și îndepărtați sufocarea fuzzy. Întoarceți anghinarea în apă pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Tăiați garniturile și tulpinile rezervate în felii subțiri pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Felii subțiri de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Combinați smântâna, ciupercile, brânza și 1/2 linguriță de sare kosher într-o cratiță mică și grea și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat și redus la aproximativ 1 cană, aproximativ 10 minute. Se amestecă uleiul de trufe, piperul, sarea după gust și bucățile de anghinare feliate. Păstrați sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De TrufeUlei De Trufe
AnghinareAnghinare
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
PiperPiper
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Unt de jos a unei cratițe grele de 2 litri și se adaugă 1 1/4 inch apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați oțet și aduceți la foc mic. Rupeți 1 ou într-o cană și glisați în apă. Repetați cu ouăle rămase, distanțându-le și braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
3
Transferați ouăle fierte cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Scurgeți fundul de anghinare și puneți câte 1 ou în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
OuăOuă
5
Transferați în farfurii și sos de lingură peste și în jurul ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OuăOuă
1
* Servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare — nu complet gătite-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs. Căutați ouă pasteurizate în coajă. * Fundurile și tulpinile de anghinare pot fi gătite cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
2
Se toarnă jumătate din apa de gătit și se înlocuiește cu apă rece (pentru a opri anghinarea să mai gătească), apoi se răcește anghinarea în aceeași apă, neacoperită. Reîncălziți în apă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista